Een leuke en
betekenisvolle carrière

Bekijk vacatures
Met een missie om vertrouwen in de wereld te brengen, is dit je kans om deel uit te maken van iets gaafs. Als medewerker van Sterling kun je niet alleen klanten over de hele wereld van dienst zijn, je doet dit ook in een omgeving waar mensen elkaar steunen en een doel delen om ons bedrijf samen vooruit te helpen.

Meer dan
collega's,
vrienden.

We geven ook terug. Ons wereldwijde filantropische REACH-programma is erop gericht mensen aan werk te helpen. Je zult in al onze kantoren happy hours, vriendschappelijke wedstrijden, vakantiefeesten en andere leuke evenementen tegenkomen. Naast ons concurrerende salaris, bonussen en geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden, hebben we ook een aantal geweldige extraatjes.

Heb niet
alleen een baan,

heb ook een stem.

Of het nu gaat om samenwerken aan een project of het plannen van een kantooractiviteit, onze medewerkers voelen zich betrokken, energiek en gewaardeerd. Dat is het resultaat van voortdurend investeren in onze mensen, cloudgebaseerde producten en nieuwe technologieën. Dat, en de mogelijkheid om elke dag naar je werk te komen en je steentje bij te dragen op de werkplek een beetje veiliger te maken.

Bekijk vacatures

Hebben we trouwens al gezegd dat we een aantal geweldige extraatjes bieden?

Gemeenschapsbereik

Medisch, tandheelkundig
en visueel

Creatieve en samenwerkende
werkplek

Gezondheids- en
welzijnsprogramma's

Royale vrije tijd

Door werkgever
gesponsord pensioenspaarplan

Wij geven om onze mensen en onze klanten.

Als werkgever streeft Sterling voor gelijke kansen voor iedereen en naar een veilige werkplek zonder ruimte voor discriminatie, waar alle werknemers zich gesterkt voelen om het beste uit zichzelf te halen, ongeacht ras, religie, geslacht, seksuele geaardheid, nationaliteit, handicap en/of leeftijd.

Sterling viert 45 jaar vertrouwen en expertise

Sterling is er trots op dat wij, sinds onze oprichting in 1975, onze klanten hebben geholpen bij het opbouwen van fantastische werkculturen, gebaseerd op vertrouwen en veiligheid. We vieren onze mijlpaal door onze medewerkers in de schijnwerpers te zetten en met hen te delen wat zij te zeggen hebben. Klik hier om hun passie te zien voor het helpen opbouwen van - en werken binnen - diverse en inclusieve culturen van vertrouwen en veiligheid, evenals hun gedachten over waar we morgen naar toe gaan.
MEER LEREN
;