Maak Een Goede
Eerste Indruk

Welkom bij Pre employment screening 2.0. Sterling zorgt ervoor dat organisaties betere recruitment beslissingen kunnen nemen. Om dit te realiseren investeren we continue in innovatie zodat we onze voorsprong behouden en onze dienstverling van toegevoegde waarde is in de steeds veranderende en toenemende Globalisatie van organisaties. Omdat we de kandidaten centraal stellen en blijven investeren in onze technologie om het ze zo makkelijk mogelijk te maken, leggen we een solide basis voor onszelf en onze relaties.

Plan nu een DEMO

Vernieuwde
Kandidaatervaring

Controle in de Cloud

Onze kandidaten Hub bezorgt een gestoomlijnd proces waarbij we zorgen voor een prettige ervaring in lijn met de rest van uw recruitment proces.

Veilig en
Eenvoudig

Onze kandidaten Hub zorgt ervoor dat de kandidaten op een prettige wijze, eenvoudig hun goedkeuring en gegevens kunnen uploaden. Het bespaart ze tijd en reduceert de kans op fouten terwijl het bijdraagt aan een positieve onboarding ervaring.

Kandidaat Ervaring 2.0

Kandidaat tevredenheid

De kandidaat ervaart een gebruiksvriendelijk proces, ontwikkeld voor zijn/haar mobiele telefoon of tablet.

Voldoet aan wet-en regelgeving

Door de informatie ook in het Nederlands beschikbaar te stellen, maken we het laagdrempeliger voor de Kandidaat terwijl we volledig voldoen aan GDPR en wet- en regelgeving.

Stroomlijn je recruitmentproces

Met de mogelijkheid om op je mobiel je goedkeuring en gegevens te verstrekken, wordt het proces makkelijker en efficienter.

Neem contact met ons op

Indien je ook interesse hebt in pre employment screening.
Selecteer de optie die het beste bij je past.

Wordt je gescreend? Klik dan hier