Diensten SpecifiekVoor Uw Branche

De mensen in onze branche teams zijn experts in uw sector. Wij helpen u de juiste diensten te selecteren om aan uw unieke eisen te voldoen. Wij bieden transparantie in onze activiteiten en gebruiken gegevens en inzichten om diensten te begeleiden, adviseren en implementeren in het belang van onze klanten.
Bekijk Hier Onze Sectoren

Financiële diensten

Vanwege de toegang tot gevoelige persoonlijke en financiële gegevens, is de financiële dienstensector een zeer gereguleerde sector waar werkgevers het zich simpelweg niet kunnen veroorloven om fouten te maken bij het aannemen van personeel. Sterling is gekozen door enkele van's werelds grootste financiële instellingen dankzij onze expertise in de financiële sector en onze uitgebreide ervaring met antecedentenonderzoek.

Financiële dienstverleners vertrouwen op Sterling voor onze:

  • Doorlooptijd
  • Gegevensbeveiliging
  • Kwaliteit en gedetailleerdheid
  • Nauwkeurigheid van de informatie

Branche oplossingen verkennen

Klik op de afzonderlijke sectoren voor meer informatie.

Werkgelegenheid binnen de energie- en nutssectoren vereist hoogopgeleide arbeidskrachten met gespecialiseerde competenties. Het nauwkeurig uitvoeren van een grondig antecedentenonderzoek op alle nieuw aangeworven personen met een partner zoals Sterling kan direct helpen om de veiligheid en zekerheid op de werkplek te waarborgen. Een onjuiste voorstelling van opleiding of arbeidsverleden kan leiden tot schending van het veiligheids- en beveiligingsbeleid, rechtszaken over nalatige indienstneming, of erger.

Sterling biedt een compleet aanbod van screening diensten voor gig en marktplaats bedrijven, naadloos geïntegreerd met de sollicitanten ervaring. De on-demand economie is een revolutie in het consumentengedrag en klanten overal gemak bieden, van het oproepen van een taxi op hun smartphone tot het videobellen met een arts, al deze diensten moeten vertrouwen en veiligheid als kern hebben. Met de Sterling API kunt u pre employments checks toevoegen aan uw platform om uw personeel te helpen aan de verwachte veiligheidsnormen te voldoen en uw gemeenschap te behoeden voor risico's.

Overheidsinstellingen en organisaties in de publieke sector hebben specifieke behoeften als het gaat om gedetailleerde, grondige, accurate en tijdige informatie over kandidaten zodat men voldoet aan wet en regelgeving. Sterling heeft een schat aan ervaring in het samenwerken met overheidsinstellingen en begrijpt volledig het belang van het leveren van screeningprogramma’s die proportioneel zijn voor de functie en volledig in lijn zijn met de GDPR richtlijnen.

Fraude en diefstal door werknemers blijven detailhandelaars elk jaar miljoenen kosten. Een effectief antecedentenonderzoek programma kan het risico verminderen van het inhuren van oneerlijke personen wiens verleden een indicator kan zijn voor hun toekomstig gedrag. Sterling loopt voorop in het ontwikkelen van screeningprogramma's voor de detailhandel. De combinatie van onze mensen, processen en technologie maken het mogelijk om snelle en getailleerde resultaten te leveren.

Recruitmentbureaus en Recruitment Process Outsourcing-organisaties (RPO's) bieden werkgevers de mogelijkheid om tijd en geld vrij te maken door alle of een deel van de wervingsactiviteiten van een organisatie op zich te nemen. Voor het uitzendbureau is het leveren van het beste en meest betrouwbare talent een essentieel onderdeel van hun activiteiten, maar interne doorlichtingsprocedures zijn niet altijd voldoende - en de kosten van een slechte kandidaat kunnen verwoestend zijn voor zowel de klant als het uitzendbureau.

De toenemende druk om openstaande vacatures snel in te vullen en om te voorkomen dat schaarse, gekwalificeerde sollicitanten afvallen, kan er toe leiden om gesprekken met referenten achterwege te laten of het cv van een kandidaat voor waar aan te nemen. Omdat gezondheidswerkers rechtstreeks werken met kwetsbare personen, onder wie veel kinderen of ouderen, is grondig antecedentenonderzoek een noodzaak. Elke patiënt en bezoeker verdient het om te weten dat hun zorgverlener gekwalificeerd, veilig en betrouwbaar is. Sterling heeft aanzienlijk geïnvesteerd in het inhuren en opleiden van professionele interviewers die onze geavanceerde technologie gebruiken om tijdige, nauwkeurige informatie te leveren.

Industrie, transport en bouw

Betrouwbaarheid en integriteit zijn sleutelfactoren bij de selectie van werknemers in de productie-, transport- en bouwsector. Door de dynamiek in deze sectoren hebben organisaties behoefte aan snelle, betrouwbare informatie en rapportagemogelijkheden die rekening houden met hun unieke organisatie. Bij Sterling zijn we in staat onze uitgebreide ervaring in te zetten voor deze bedrijfstakken en snelle, betrouwbare achtergrondinformatie te leveren.

Ga aan de slag met Sterling

Hebt u meer dan 100 checks per jaar nodig, hebt u vragen, of wilt u chatten over oplossingen voor pre employment screening? We hebben het voor u op een rij gezet. Klik op de optie die het beste bij u past.

Word je gescreend? Klik Dan Hier